Byggerådgivning

Byggerådgivning og byggeledelse med fokus på dine interesser

Et hvert projekt starter med god rådgivning og forsætter med fantastisk byggeledelse.

 

At være bygherre kan være en stor og kompleks opgave, og det er afgørende, at I fra start får afklaret jeres mål, muligheder og udfordringer og får defineret det rigtige projekt.

Skal I f.eks. bygge nyt eller bygge om ? -  hvordan skal det hele gribes an ? - og hvordan skal entrepriseformen være ?

 

Bygherrerådgivning - fra ide til aflevering

Når I vælger bygherrerådgivning fra Tømmergården, er vi jeres faglige rådgiver, der sikrer det rigtige beslutningsgrundlag gennem hele processen. Vi har bred erfaring med- og et indgående kendskab til byggebranchen og vi hjælper med alle aspekter af den strategiske bygherrerådgivning, så I får større fleksibilitet og bedre aftaler. Vi bistår jer i hele forløbet og tager ansvar for samarbejdet mellem bygherre, tekniske rådgivere, entreprenører, leverandører, evt. myndigheder, m.v.

 

Hos Tømmergården ser vi det som vores fornemmeste opgave, som bygherrerådgiver, at styre projektet sikkert gennem alle de forskellige faser, og selvfølgelig til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

  • Vi tilbyder et bredt spekter af ydelser fra erfarne fageksperter, som fx arkitekter, ingeniører og teknikkere, der sikrer jer en fleksibel og helhedsorienteret bygherrerådgivning.
  • I får en professionel bygherrerådgiver og én fast kontaktperson, der aldrig er længere end et telefonopkald væk.
  • Vi er ofte med gennem hele byggeprocessen, men tilpasser altid vores ydelser til jeres konkrete og individuelle behov. Vi har erfaring med alle discipliner i både små og store projekter.

 

Byggeledelse - fra byggestart til aflevering

Byggeledelse hos Tømmergården, er det altid med udgangspunkt i det konkrete projekt. Vores solide viden og erfaring om konstruktiv og kompetent byggeledelse er opbygget gennem mange år og endnu flere byggeprojekter. Men fordi der ikke er to byggerier, der er ens, tager vores byggeledelse altid udgangspunkt i jeres konkrete behov, ønsker og krav.

 

Byggelederen er din repræsentant på byggepladsen og varetager dine interesser med hensyn til tid, økonomi og kvalitet, samt sørger for koordinering og samarbejde med entreprenører og rådgivere i byggeperioden.

Hos Tømmergården har vi igennem mange år varetaget byggeledelse for bygherrer på både små og store byggerier, hvor vi blandt andet har hjulpet med følgende:

  • Styring af byggeprocesserne
  • Koordinering af byggepladsen
  • Kvalitets-, økonomi- og tidsstyring
  • Sikkerheds- og sundhedsplan
  • Koordinering af fagtilsyn
  • Projektgennemgang samt ét- og femårsgennemgang

 

Som din repræsentant på byggepladsen varetager vi ligeledes dine forpligtelser i forbindelse med sikkerhed og arbejdsmiljø på arbejdspladsen, for at sikre at disse overholdes og at du effektivt og sikkert kommer i mål med dit projekt.

I vores arbejde med byggeledelse og i rollen som byggeleder er det vores fornemmeste opgave at koordinere og styre projektet sikkert gennem alle faser til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

 

Al vores rådgivning er baseret på dialog, så du vil opleve, at vores rådgivning tager udgangspunkt i lige præcis dine behov. Med klar og præcis kommunikation sørger vores erfarne byggeledere yderligere for din tryghed gennem hele byggeperioden, samt udfører målrettet og effektiv byggeledelse i et konstruktivt samarbejde mellem byggeriets parter. Det er det, vi kalder god og effektiv byggeledelse.

Vi kan også hjælpe dig - kontakt os idag !

Med vores mange års erfaring i bygebranchen, kommer du sikkeret i mål med Tømmergårdens bygherrerådgivning og byggeledelse, og I behøver ikke at vælge Tømmergården som entreprenør til opgaven

Ring eller skriv til os i dag for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med dit næste bygge- eller anlægsprojekt.