Isolering

 

 

Vi udfører isoleringer med papirisolering fra CBI Danmark. Dette papirisolering er et granuleret, miljøvenligt isoleringsmateriale, der er fremstillet af genbrugspapir.

Papirisolering er et ekstremt godt isoleringsmateriale, og det egner sig til både efterisolering af gamle bygninger og isolering af nybyggerier. Der er mange gode grunde til at vælge løsningen, når man skal isolere.

Først og fremmest er materialet yderst effektivt og garant for ekstremt god isolering. Derudover er det som nævnt yderst miljøvenligt, brandhæmmende og imprægneret mod svamp og skadedyr.

Det er en god investering at få isoleret sit hjem med papirisolering

Det er mere eller mindre altid en god investering at få isoleret sit hjem med papirisolering. Årsagen hertil er, at papirisolering er garant for god og solid isolering, og god og solid isolering medfører et godt indeklima i hjemmet samt et lavere energiforbrug.

Vi er Aut. Isocell isolatører

 

Resultatet af god isolering vil faktisk tjene sig hjem meget hurtigere, end man tror. Hvis husets isolering er halvdårlig, vil de omkostninger, der er på at få udført ordentlig isolering, tjene sig selv hjem via nedsatte energiudgifter i løbet af to år. 
 

Isolering på hele Sjælland

Vores firma er beliggende i Præstø lige ved motorvejen, så vi udfører isoleringsopgaver overalt på Sjælland

Trænger dit hus til at blive efterisoleret? I så fald vil det være oplagt få udført isolering af ”hytten” med papirisolering. Vi kan både udføre efterisolering og hjælpe med isolering af nye huse. 

Du er meget velkommen til at ringe til os på 50 72 00 07 til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde dig. 

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine sprøgsmål om vores miljøvenlige og bæredygtige papirisolering her:

KAN DET BETALE SIG AT ISOLERE SIN YDERMUR OG KAN MAN FÅ TILSKUD?


Som det fremgår af standardværdier for klimaskærmen, så udgør en isolering ved indblæsning i hulrum – ved en uisoleret 30 cm kanalmur – 69 kWh pr. m2 ydermur (Klima 02.2). Det giver således en realiserbar energibesparelse på 130 m2 á 69 kWh = 8.970 kWh.


Tilskuddet udgør således: 8.970/1.000 MWh á kr. 300,- excl. moms = kr. 2.691 excl. moms.


Isoleringsopgaven koster under normale omstændigheder ca. 12.610 kr. ex. moms. Med ovennævnte besparelse vil denne opgave betale sig hjem i løbet af ca. 18 måneder.


På 10 år vil denne lille investering give en besparelse på 77.090,00 kr. før skat. Og så har vi ikke medtaget at kunden får godt 10% i tilskud til investeringen i hulmursisoleringen.

SE MERE PÅ cbidanmark.dk